diumenge, 15 de juny del 2014

Enfortim els nostes cervells

Un nou estudi de la Escola d Medicina de la Universitat Hopkins de Baltimore, Estats Units, ens revela nous descobriments que podrien ajudar a molts pacients de traumatisme cerebral.

Segons els resultats dúna recerca que va incloure més de 750 pacients de traumatisme cerebral, la recuperació del pacient era molt més eficaç i ràpida en aquelles persones que havien acumulat més coneixements. El estudi es basa en el nivell d'estudis assolit pel pacient i en la recuperació del pacient un any després del traumatisme. Els resultats indicaven clarament que  les persones que havien cursat almenys una carrera universitària tenien fins a  set vegades més possibilitats de recuperació que els altres pacients. Aquest fenòmen és similar al que ocòrre amb l'alzheimer; està demostrat que els pacients que han acumulat més coneixements poden ralentitzar la malalta i conservar més memòria durant un període de temps major.

Aquestes noves observacions sembla que indiquen que l'aprenentatge ens fa enfortir el nostre cervell i el podem fer més resistents a les malalties que l'afecten. Per tant, sembla molt recomanable dedicar part del nostre temps a l'aprenentatge, perquè així podem culturitzarnos i enfortir el nostre cervell.




Noticia original


1 comentaris :

Anònim ha dit...

Aquesta noticia es realment una bona forma de demostrar que l'aprenentatge és molt important i que sempre es bo tindre una educació, encara que no tingues una carrera univesitària (pots tindre altres coneiximents molt vàlids i interessants dels mòduls, cicles formatius, el que tu hages aprés llegint llibres, etc...). Com més sàpigues millor per a tu!

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.