dimarts, 4 de març del 2014

Cafeïna i or units contra el càncer

La cafeïna és la substància activa que contenen algunes begudes que es consumixen a diari: café, te, begudes energètiques, etc. El seu consum pot causar en les persones efectes com la pèrdua de son o l'agitació, però alguns estudis recents han aconseguit demostrar que aquesta substància pot actuar també de manera molt positiva en el nostre organisme eliminant cèl·lules cancerígenes.

Recentment s'han estudiat els productes que contenen cafeïna, i s'ha trobat que si es combat el càncer amb aquesta, es podrien perjudicar algunes cèl·lules sanes a més de les cancerígenes. Aquest mateix problema apareix amb l'utilització de l'or per aquesta finalitat.

Els científics van decidir juntar les dues substàncies de determinada manera en diferents compostos, de manera que van aconseguir que actuaren de manera selectiva.




Noticia original:
Cafeína y oro para matar células cancerosas

Noticies relacionades:
Los efectos de la cafeína en el organismo
Los fármacos con proteínas, otro avance contra el cáncer

3 comentaris :

Anònim ha dit...

La notícia que has redactat m'ha paregut realment interessant perquè si les cèl·lules cancerígenes es poden eliminar amb certes substàncies, això vol dir que la cura del càncer estarà pronte a l'alcanç dels malalts. Si aconseguiren la dosi perfecta dels compostos que només eliminen les cèl·lules danyines seria un grana avanç en el camp de la medicina i també obriria portes a diferents mètodes d'investigacions per a les cures d'enfermetats degeneratives com el càncer.

Anònim ha dit...

Bon descobriment! Quina pena que perjudica a més de les cèl·lules cancerígenes perjudica a les sanes

Anònim ha dit...

Molt bona noticia i molt bon descobriment. Te algunes pegues, pero la ciencia sempre avança!

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.